کباب لقمه – چجوری بپزم ؟ طرز تهیه

کباب لقمه – چجوری بپزم ؟ طرز تهیه

کباب لقمه یک نمونه از کباب های ایرانیه که با پیاز رنده شده ، گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل سیاه ، زعفران ، پودر هل ، روغن زیتون ، پودر دارچین ، پودر زنجبیل ، پودر هل سبز ، رب گوجه فرنگی آماده میشه.

موادی که نیاز داریم :
– ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
– یک عدد پیاز خرد شده
– نصف فنجان روغن زیتون
– نصف قاشق چایخوری زعفران
– نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
– نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
– نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
– نصف قاشق چایخوری پودر هل سبز
– دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه کباب لقمه :

1.گوشت رو به مدت ۲ ساعت تو محلول آب و سرکه قرار میدیم.

2. بعد از اینکه گوشت خمیر شد به اون روغن زیتون ، پیاز ، رب و ادویه های مورد نیاز رو اضافه می کنیم.

3. بعد از مخلوط کردن مواد گوشت رو ۱۰ دقیقه با دست هم میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب بشه.

4. حالا باید گوشت رو به لقمه های کوچیک در بیاریم و روی میخ های کبابی قرار بدیم.

5. حالا کباب رو بپزین و مصرف کنین.نوش جان